Cumhuriyet Halk Partisi Almanya/Stuttgart Aalen ve Çevresi Çalışma Kurulu Başkanı Teoman Vural, kardeşi Mustafa Vural ve oğlu Tolga Teoman Vural ile birlikte Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen Aalen ve Çevresi Çalışma Kurulu Başkanı Teoman Vural, Başkan Belovacıklı’ya yürüttükleri çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ilçede gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Gerze’yi Sinop’un ilçeleri arasında en marka ve modern bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Belovacıklı misafirleri ile uzun süre sohbet etti.

Ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Almanya/Stuttgart Aalen ve Çevresi Çalışma Kurulu Başkanı Teoman Vural, ilçede ki çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya teşekkür etti. Vural; “Ben ve ailem Ayancıklıyız. Sinop ve ilçelerini memleketimize yaptığımız ziyaretlerde sık sık inceleme fırsatı buluyoruz. Gördüğüm kadarıyla Gerze, Ayancık ve diğer ilçelere oranla çok daha fazla gelişmiş bir ilçe. Modernleşme ve marka bir şehir olma yolunda yapılan Sahil Yolu Çalışmaları, Plaj Çalışmaları, Çevre Düzenlemeleri ve birçok konuda diğer Belediyelerden üstün durumda. Gayretli ve azimli çalışmalarından dolayı Gerze Belediye Başkanımız Sayın Osman Belovacıklı’yı can-ı gönülden kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
 
Editör: Vitrin Haber