Kamp yapmak üzere geçtiğimiz günlerde Gerze’ye gelen Voleybol Alt Yapı Erkek Milli Takımı Kaymakam Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlere Erkekler Milli Takım Baş Antrenörü Mehmet Bedestenlioğlu, Yrdm. Antrenör Hüseyin Düzceler, Yrdm. Antrenör Birkan Ülkütaşır, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Elvan Ocakdan ve takım sporcuları katıldı.
İlk olarak İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar'a ziyarette bulunan Milli Takım sporcuları ve antrenörler, Bayraktar ile Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldiler. Takımın çalışmaları hakkında bilgiler alan Bayraktar ''İlçemiz Karadeniz deki nadir ve güzel yerlerden bir tanesi.  İlçemize hoş geldiniz inşallah sizleri iyi ağırlamışızdır. Bölgemiz güzel bir coğrafyada gezip görmenizi tavsiye ederim'' dedi. 
Baş Antrenör Mehmet Bedestenlioğlu antremanlar hakkında bilgiler vererek toplamda 14 idmana çıktıklarını çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirterek ''alt yapı olarak Avrupa'da ilk 4 sıra içerisindeyiz''  dedi.
 Voleybolun spor dalları içinde estetiği olan ve güzel bir spor olduğunu belirten Bayraktar, genç sporcuların bireysel tercihlerini ve planlarını iyi yapmaları gerektiğini ifade etti. Bu tür aktivitelerin küçük yerlerin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu da belirten Kaymakam Bayraktar antrenör ve sporculara başarılar dileyerek tekrar İlçemize gelmenizi temenni ederiz dedi. Baş Antrenör Mehmet Bedestenlioğlu'nun Kaymakam Bayraktar'a teşekkür plaketi takdim etmesi ve çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.
 
Daha sonra Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya ziyarette bulunan heyet, takımın antrenmanları hakkında  burada da Başkan Belovacıklı'ya bilgiler verdi. Başkan Belovacıklı ''Gerze Belediyesi olarak spor faaliyetlerine destek vermeye çalışıyoruz. Gerze Voleybol'a ilgisi olan bir çok sporcu çıkarmış bir ilçemiz. İnşallah bu genç sporcu kardeşlerimizde Ülkemizi güzel yerlerde temsil eder ve başarılı sonuçlar alırlar'' diyerek antrenörlere Gerze'nin simgesi olan hacı kadı horozu maketi takdim etti. Baş antrenör Mehmet Bedestenlioğlu'da Başkan Belovacıklı'ya Milli Takım Forması hediye etti. Ziyaret karşılıklı başarı temennileri ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Editör: Vitrin Haber