Sinop Valisi Hasan İpek, Ayancık İlçesi Gürsökü  Köyü ve çevre köylülerinin Gürsökü Köyü  Kumluk Mahallesi ile  Yenikonak Köyü arasına talep ettikleri yol güzergahında incelemelerde bulundu.

Gürsökü Köyü Kumluk Mahallesinde Gürsökü ve Çevre Köy Muhtarları ve köylülerle bir araya gelen Vali Hasan İpek, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü, Harita ve İnşaat Mühendislerinden  köylülerin istedikleri yolda yapılabilecek çalışmalar ve güzergahın yol yapılabilme uyumluluğu hakkında bilgiler aldı.

Vali Hasan İpek, daha sonra köylü vatandaşlarla bir süre sohbet etti.Talep ettikleri  yol güzergahında ilgili Kurumların çalışmalar yapacağını en kısa sürede yapılan çalışmalar neticesinde durumun netlik kazanacağını açıkladı.

Vali Hasan İpek’in,  talep edilen yol güzergahındaki incelemelerine, Ayancık Kaymakamı Çağlayan Kaya, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Özmen, İlgili Teknik Personel, Ayancık  İl Genel Meclisi Üyeleri, Köy Muhtarları ve köylü vatandaşlar katıldı. 
Editör: Vitrin Haber