Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, "Sosyal Tesis Projemizin 1-2 yıl içerisinde tamamlanmasıyla turizmde büyük söz sahibi olacağız" dedi.

Özcan, Kirazlı Bahçe Plajı'nda çalışmalara başlanan Sosyal Tesis Projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, proje tamamlandığında içerisinde balık restoranı, bungalovları, aile çay bahçesi, satış reyonları, otopark, duş ve soyunma kabinlerinin bulunduğu, plajına gelen misafirlerin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek modern bir sosyal tesis kazandırmayı düşündüklerini söyledi.
Tesisin Güzelkent tarafına bakan kısmına en az 100 kiraz ağacı dikeceklerini ifade eden Özcan, bu vesileyle Kirazlı Bahçe Plajı'nın adını da fiili olarak tekrar yaşatmış olacaklarını dile getirdi.

Özcan, projenin bir yıl içerisinde tamamlanacağını kaydederek, "Türkeli'nin turizmde şaha kalkma vakti geldi. Bir yandan, uzun yıllar yılan hikayesine dönen Türkeli-Çatalzeytin yol çalışmalarımız başlamış durumda. Bu güzel ve bizler için çok sevindirici bir haber. Projemiz tamamlandığında Kirazlı Bahçe Plajı ve Sosyal Tesisi ile çevre ilçelerin tercih edeceği bir tesis haline gelecek. Projemizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. 
 
Editör: Vitrin Haber