Türkeli Belediyesi tarafından Gemiyanı Mahallesi Şükrü Gürleyen Caddesi'ndeki Kirazlı Bahçe Plajı'na inşa edilerek ilçeye kazandırılan ve ihale edilerek yatırımcı tarafından Rıhtım Restaurant ve Tatil Köyü adında faaliyete başlayan yeni işletmenin açılış törenine, Meclis Başkanlık Divanı Katip Üyesi CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP İstanbul Milletvekili Dr. Sibel Özdemir, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, Türkeli Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, MHP Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 

Açılışı gerçekleştirilen işletme için kurban kesimi yapılmasının ardından açılış kurdelesi, protokol üyeleri tarafından kesildi. 
Çeşitli ikramların sunulduğu açılışta yeni işletme, protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından tam not aldı. İlçenin böylesine nezih ve sahil kıyısında oluşturulan işletmeye ihtiyacı olduğunu belirten vatandaşlar, farklı damak tatlarının sunulduğu, deniz manzaralı olan ve aynı zamanda ilçe dışından gelen vatandaşların konaklayabileceği bir işletmenin ilçemize kazandırılmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

turkelihaber.com