AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Murat Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolun Güzelkent ve Büyükdüz mevkileri arasındaki 18 kilometrelik bölümünün karayolları ekiplerince birinci kat asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çalışmaların Kurban Bayramı'na kadar tamamlanmak istendiğini belirten Karahan, "Bölge Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında söz konusu yolun bazı bölümlerinde asfaltlama çalışmaları yapıldı. Diğer geri kalan bölümlerde de yol genişletme, yolun altyapı malzemesinin serilmesi ve sonrasında da asfaltlamanın yapılmasına devam ediliyor. Temennimiz Kurban Bayramı'na kadar hava şartlarının el verdiği takdirde tamamlanması." diye konuştu.

Yol asfaltlama çalışmalarından dolayı yetkililere teşekkür eden Karahan, "İlçemizin hasretle beklediği asfaltlama çalışmalarının başlatılmasında emeği geçen başta AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş'e, Karayolları Samsun Bölge Müdürümüz Sayın Kenan Keskin'e, Karayolları Sinop Şube Müdürümüze, AK Parti Sinop İl Başkanımız Ali Çöpçü'ye, Türkeli Kaymakamımız Semih Altaş'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

 
Editör: Vitrin Haber