Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu’nun girişimleri ile ihalesi yapılan Dikmen TOKİ Toplu Konutlarının yer teslimi yapıldıktan sonra ihaleyi kazanan firma tarafından çalışmalara başlanıldı. İçerisinde 94 konut+ 2 kapıcı dairesi, otopark, çocuk oyun parkı bulunacak konutlar için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, bölgede yürütülecek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bir yıl içerisinde teslim edilecek konutların temel kazı çalışmalarına bismillah diyerek başladıklarını söyleyen Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, ilçenin önemli sorunlarından bir tanesi olan toplu konut ihtiyacının bu proje ile büyük oranda giderileceğini söyledi.  

İstanbullu; “İlçemizde düşük gelirli evi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çıktığımız yolda başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan konut sorununu çözüme kavuşturuyoruz. İlçemizin gelişmesi, hizmetlerin sorunsuz sürmesi için nüfus artışı önemli. Bu artış için de öncelikli olarak konut probleminin çözülmesi gerekiyor. Bu sebeple TOKİ’yi Dikmen’e getirdik. Bununla birlikte ilçede ikamet alanları oluşarak Dikmen büyüme yolunda ilerleyecek. Biz sorunu biliyoruz çözümü de bulmak için gayretlerimiz sürüyor” dedi.

 
Editör: Vitrin Haber