Gerze Belediye Başkanlığı, Kadir Gecesinde vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram etti. İlçede bulunan tüm camilerin önünde teravih namazı sonrasında vatandaşlara ikramda bulunan belediye ekipleri, ilçe halkının Kadir gecesini kutladı. 

Bu müstesna gecelerin birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu belirten Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, bu anlamda bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinde vatandaşlarla bir arada olduklarını söyledi.

Belovacıklı; “Bin aydan daha değerli ve daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde vatandaşlarımıza Teravih Namazı çıkışında lokum ve gül suyu ikramında bulunduk. Her sene gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonlarla kardeşlik ve paylaşma duygularını pekiştirmiş oluyoruz. Ülke olarak zorlukların üstesinden bir ve bütün olursak gelebiliriz. Mübarek Ramazan Ayı’nda paylaşma, kardeşlik duygularının yanında küslüklerin yerini barışa bırakılması gerekmektedir. Bizler de böyle organizasyonlarla halkımızla her zaman olduğu gibi bütün oluyoruz. Dua kapılarının ardına kadar açık olduğu bu mübarek gecede dualarımızın kabul olmasını dileklerimle, tüm İslam Alemi’nin mübarek Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
Editör: Vitrin Haber