İlki geçtiğimiz günlerde ilki Durağan’da gerçekleştirilen değerlendirme toplantılarının ikincisi Ayancık İlçe Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Sinop Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Şahin Değirmen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya şube müdürleri, ilçe müdürü ve ilçe personeli katıldı. Toplantıda ilçenin tarımsal yapısı, üreticilerin karşılaştıkları sorunlar, çözüm önerileri, alınacak tedbirler ve 2018 yılında yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Toplantıda ayrıca Ayancık İlçe Müdürü Mesut Bozkurt  tarafından ilçe müdürlüğü  çalışmaları ile ilgili brifing sunuldu.

Toplantıda konuşan Gıda tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Şahin Değirmen, mevcut çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Değirmen; “Arkadaşlarımızın çalışmalarında gösterdikleri azim ve isteği gerçekten tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, çok daha büyük başarılara imza atılacaktır. Biz, ilimiz tarımının gelişmesi için çalışan büyük bir aileyiz. Çiftçiye kaliteli hizmet anlayışı ile ekonomik başarı birbirini tamamlayan unsurlardır. Bunların yanında tüm dünyada gıda güvenliği açısından tarımın önemi her geçen gün daha da artmakta. Bu toplantılarda yapılan bilgi paylaşımı ve fikir alışverişinin sağlayacağı enerjiyle 2018 yılında yeni başarılara hep birlikte ulaşacağız” dedi.
Toplantıda daha sonra il müdürlüğü ve ilçe müdürlüğünün birlikte yürüttüğü faaliyetlerle ilgili sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
 
Toplantı sonunda İl Müdürü Şaban Değirmen, İlçe Müdürlüğü’ne ait istiridye mantarı yetiştiriciliği tesisi ve keten ekim alanını inceledi.

 
Editör: Vitrin Haber