Ayancık’ta İlçenin önemli tarihi eser ve ibadethanelerinden bir tanesi olan sahil camii Ramazan’ın başlamasıyla birlikte ibadete açıldı.

Ayancık Belediye Başkanlığının girişimleri sonucunda Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, çevre düzenlemeleri devam eden tarihi sahil camii Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşların ibadetine açıldı. 
Belediye Başkanı Ayhan Ergün tarihi camiinin ibadete açılmasının mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Sahil caminin etrafında ki arsaların Belediye Meclis kararı ile Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağışlandığını belirten Başkan Ergün; “Ayancık aslına uygun ilk yapıldığı günlere dönerek, şadırvan, tuvaletleri ve çevre düzenlemeleri ile birlikte tarihi görünümlü bir camiye kavuşuyor. Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla vatandaşlarımız ibadetlerini en güzel şekilde yapıyorlar.  Bu çalışmalarda emeği geçen 24. Ak Parti Sinop Milletvekili Sayın Mehmet Ersoy başta olmak üzere Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü ve Camii Yönetimine teşekkür ederim” dedi. 
 
Editör: Vitrin Haber