Boyabat Belediyesi tarafından başlatılan ve içerisinde çok Amaçlı Spor Salonu, Yürüyüş Parkuru, Tırmanma Duvarı, Kaykay Pisti, Basketbol, Voleybol Sahası, Kort Tenisi, Kondisyon, Çocuk Oyun Gruplarının bulunacağı tesiste yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İDDİALIYIZ BOYABAT'IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Spor kompleksi çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, " İddialıyız. Diyoruz ki Boyabat'ın çehresini değiştireceğiz. 2023 yılı hedefleri doğrultusunda tarihi dokusu ile geçmişin izlerini kendinde barındıran, modern yapıları ile geleceğe umutla bakan çağdaş ve marka şehir Boyabat'ı hep birlikte inşa edeceğiz. Yediden yetmişe her kes için bir şeyler yapacağız. Yüzme havuzu çevresi spor kompleksi gençlerimiz için uygulamaya koyduğumuz projelerimizden sadece bir tanesi. İnşallah çok daha farklı projelerle gençlerimizi gündelik hayatlarında daha iyi vakit geçirebilecekleri, kahvehanelerde sigaradan uzak, onların daha güzel mekanlarda oturup zamanların sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Çakıcı, yapımına başlanılan Spor Kompleksinde ki çalışmalar hızla devam ederken, Spor kompleksinin hedeflenen tarihten daha erken bir tarihte hizmete girmesi için her türlü çalışmanın da yapıldığını belirtti. 
Editör: Vitrin Haber