Boyabat Belediyesi Beyaz Masa çalışanları ile birlikte Ramazan İftar programları dahilinde, Camikebir Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çakıcı vatandaşların sorunlarını dinledi, çözümü noktasında istişarelerde bulundu.

Ramazan Ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerine devam eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Camikebir Mahallesi iftarı öncesi mahalle sakinlerileriyle bir araya geldi. Camikebir Mahallesinde aileleri ziyaret eden Belediye Başkanı Çakıcı, cadde ve sokak arasında karşılaştığı çocuklar, gençler ve yaşlılarla da muhabbet etti. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çakıcı, çocuklara bazı hediyeler verdi.

Camikebir Mahalle ziyaretinde ayrıca vatandaşın sorunlarını da dinleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Vatandaşların sorunları ile ilgili belediye olarak çözüm için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Başkan Çakıcı ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalleli, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya ziyareti dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Çakıcı'nın ilçeye çok önemli hizmetlerde bulunduğunu, sorunlarının çözümü noktasında her zaman için belediye başkanlık makamının kapısının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu ve bununda Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın kendilerini önemsediğinin en önemli göstergesi olduğunu ifade eden aileler, bu durumun kendilerini mutlu ettiğini" belirtti. 
Editör: Vitrin Haber