Türkeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Satı Gürel, Ayancık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlyas Özdemir'i ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Şoförler odalarında yaşanan problemler nedeniyle sıkıntılı dönemler yaşandığını ifade eden İlyas Özdemir, "Bazı yetkilerin odalardan alınmasından dolayı gelirler düştü, ekonomik anlamda sıkıntılar başladı. 4 yıldır oda başkanı, başkan yardımcısı ve yönetim kurulu huzur hakkını ödeyemiyoruz" dedi.
Yol sorunlarına da değinen Özdemir, İlçe siyasetinin zayıf olmasından dolayı Ayancık - Türkeli iyileştirme yol çalışmalarının 1998 yılından bu yana tamamlanamadığını ifade etti. Özdemir, "İstanbul'da, Ankara'da havaalanları, köprüler yapan hükümet, 1998 yılından bu yana 35 kilometrelik yolu bitiremedi. Ayancık - Sakız yolu da ayrı bir kanayan yaramız. Yolun artık kullanılacak hali kalmadı. Şoförlerimiz isyan ediyor. Her geçen gün vatandaşlardan tepkiler artıyor. Yol sorununun artık bir an önce bitirilerek halkın çileden çıkartan mağduriyeti giderilmesi gerekiyor" dedi.
Gürel, sorunların bitmesini arzu ettiklerini kaydetti. Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
turkelihaber.com
Editör: Vitrin Haber