İstanbul’da gerçekleştirilen Feshane Sinop Tanıtım Günleri rekor bir katılımla gerçekleşti.. Başta siyasiler ve spor camiası olmak üzere, gurbetteki vatandaşlarımız ve İstanbullular, organizasyona büyük ilgi gösterdi. Eyüp’te gerçekleştirilen Sinop Tanıtım Günlerinin en renkli standlarındanbiri olan Ayancık standı büyük ilgi gördü.

Ayancık standını,  İstanbulBüyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Danışmanları Arif Dağlar ve Sefer Kocabaş, önceki dönem Bakanlarımızdan Murat Başesgioğlu, Ak Parti Sinop Milletvekili TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, hemşehrimizAk Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, 23. Dönem Ak Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, önceki Dönem Ak Parti Sinop Milletvekillerinden Cahit Can,  Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek,  Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Yardımcısı hemşehrimiz Turgut Özcan, Sultangazi Belediye Cahit Altunay, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Rıfat Örnek,  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem,  Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın,Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Şadan Özkayaönceki dönem İstanbul Emniyet Müdürü Merkez Valilerinden Celalettin Cerrah,  Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Ak Parti MKYK Y. Üyesi- Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Sinop İlçe Belediye Başkanları,  önceki dönem Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, Sinop Tanıtım Platform üyeleri, Sinoplu Dernek Başkanları,  Sinoplu iş adamları, Ayancıklı Prof. Dr. Sedat Demircan,Ayancıklı Milli Futbolcu gururumuz Hakan Ünsal, Galatasaraylı Milli Futbolcu Veysel Sarı, siyasi partilerin ilçe başkanları ve Sinoplu vatandaşlar ziyaret ettiler.

Milli Futbolculara Sevgi Seli
Ayancıklı eski Milli Futbolcu Hakan Ünsal stantta hemşerileri ile buluştu. Bir anda milli futbolcu Hakan Ünsal’ı gören vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmek için etrafını sararak birbirleri ile yarıştı. Galatasaraylı ünlü milli futbolcu Veysel Sarı’da Ayancık standını ziyaret eden isimler arasındaydı. 

Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız, 11- 14 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen Feshane Günleri organizasyonuna emek veren herkese teşekkür dileklerini sunarken, Ayancıkstandını ziyaret eden herkese saygılarını sunduğunu bildirdi.

Eyüp Feshane’de 1.’si düzenlenen Sinop Tanıtım Günlerinin önemine değinen Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, ‘Sinop il ve ilçelerimiz kültürel özellikleri bakımından çok zengin bir ilimizdir. Bu özellikleri gurbetteki vatandaşlarımıza yaşatmak, onların memleketlerine olan özlemlerini bir nebze azaltmak için yapılan bu etkinlik rekor bir sayı ile de amacına ulaşmıştır. Gerçekleştirilen bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederim. Sinop Tanıtım Günleri adı altında Ayancık standını hazırlayıp ilçemizi  güler yüzlerini eksik etmeden tanıtan özveri gösteren tüm görevli arkadaşlarımıza ve ayrıca organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta sayın Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’e Vali yardımcılarımız Ekrem Yaman,KayaÇelik,MehmetYüzer,AliYılmaz,İzzet Ercan’a Federasyon Başkanı Mustafa Özalp ve Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim “dedi. 


Editör: Vitrin Haber