Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Saraydüzü Belediyesine hibe edilen çöp toplama aracı, Belediye ile Kaymakamlık arasında imzalana protokolle ilçe köylerinde kullanılmak üzere Köylere Hizmet Götürme Birliğine teslim edildi.

Gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, İlçenin ihtiyaçlarının karşılanması için durmaksızın çalıştıklarını söyledi. Bu kapsamda özellikle ilçe köylerinin büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan çöp toplama aracını ilçeye kazandırdıklarını ifade eden Başkan Peker, bu önemli hizmetim kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Peker; “AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş'in girişimleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemize hibe edilen Çöp toplama aracını Belediyemiz ile Kaymakamlığımız arasında imzaladığımız protokolle Köylere Hizmet Getirme Birliğine teslim ettik. Bu aracın ilçemize kazandıran Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye İlçemiz ve köylerimiz adına teşekkür ediyorum. Köylerimize hayırlı olsun Allah belasız kazasız hizmet vermek nasip etsin” dedi. 
 
Editör: Vitrin Haber