Belediye tarafından Kalebağı Tesislerinde düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçe merkezinde görev yapan beden eğitimi ve resim öğretmenleri katıldı.

İlçede öğrenim gören çocukları sosyal faaliyetler içerisine dahil edebilmek adına yapılabileceklerin tartışıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, bu işin ehli olan hocalarının fikirlerinin çok önemli olduğunu söyledi. Çakıcı; “Boyabat’ta yaşayan gençlere sporu ve sanatı sevdirmek, daha çok sportif alanlara, daha çok sanatsal konulara yöneltmek, bu çalışmalardan daha verimli neticeler alabilmek, Yüzme Havuzumun yanına yapmayı düşündüğümüz spor kompleksi ile ilgili sizlerin de düşüncelerini almak, beyin fırtınası yapmak üzere sizlerle bir araya geldik. Bu akşam sizlerin bizlerle paylaşacağı düşünceleri önemli buluyorum. Biz dinleyeceğiz sizler konuşacaksınız” dedi.

Boyabat’ta yaşayan gençleri spor ve sanatsal alanlara yöneltmek için görüş ve önerilerini ifade eden öğretmenler, Boyabat Belediyesinin spor ve sanatla ilgili yapmış olduğu çalışmaların takipçisi olduklarını, öğretmenler olarak bu çalışmaları daha verimli hale getirebilmek için her türlü katkı ve desteğe hazır olduklarını belirttiler.
Konuşmaların ardından toplantıya katılan beden eğitimi ve resim öğretmenleri de düşünce, öneri ve fikirleri ile ilgili paylaşım ve değerlendirmelerde bulundu.
 
Editör: Vitrin Haber