Pazaryeri alanında başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgiler aldı. Ayrıca sebze ve meyve halinin taşınması için yürüten çalışmalar kapsamında yeni hal yeri olarak belirlenen alanda yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Çakıcı yürütülen çalışmalarla ilçenin gelişimine de katkı sunulduğunu söyledi. Boyabat'ta yeni bir hal yerine ihtiyaç olduğunu, mevcut projenin bu ihtiyacı karşılayacak şekilde düşünüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Yeni hal projesinin uzun soluklu ve belirlenen kriterlere cevap verebilecek şekilde hayata geçirileceğini" ifade etti. 

Başkan Çakıcı, "Hal yeri esnafımız ile birlikte toplantılar düzenleyerek, yeni hal yerinin tespiti ve projesi üzerinde fikir alışverişinde bulunmuştuk. Hal esnafımızın görüş ve önerileri dikkate alınarak şehrimize yakışan ve uzun yıllar sağlıklı bir şekilde hizmet verebilecek hal yeri için proje çalışmalarımız başladı. Çelik Konstrüksiyonla üzeri kapanacak, Kapalı pazaryeri ile hem esnafımızın hem de vatandaşımızın yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldıracağız" dedi. 
Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan projenin maliyetinin de 1 Milyon TL civarında olacağını sözlerine ekledi.
Editör: Vitrin Haber