Boyabat Belediyesinin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında sahnelenen oyun, Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirildi.

Ayşe Bayyur ve Hakan Sönmez'in yazıp yönettiği oyunda Cem Kurtoğlu, sıra Metin Yıldırım, Zeynep Bone, İdil Aladağ, Çağatay Çankaya, Nurgül Açık ve Çağrı Gökbak rol aldı. 
Oyunun ardından AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Kaymakam Fatih Aksoy ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, oyuncuları tebrik ederek çiçek ve plaket verdi.
Maviş, oyunda Türk demokrasi tarihindeki kesintiler sergilediğini belirterek, "Bu akşamı şöyle tamamlamak lazım. Onların oyunu, hilesi, tuzağı varsa Allah'ın da oyunu, hilesini bozacak bir takdiri vardır. Sonunda galip gelecek Allah'ın tuzağı olacaktır inşallah. Biz buna inanıyoruz." dedi.

Oyunu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdal Uçar, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Şengöz, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Mazlum, Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İlçe Müftüsü İsa Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile vatandaşlar izledi.
Editör: Vitrin Haber