Durağan'da okul servis şoförleri bilgilendirildi.

Durağan ilçesinde, 15 Eylül'de başlayan eğitim-öğretim yılı dolayısıyla okul öncesi servis şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tapar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Keskin, Jandarma Bölge Trafik görevlileri ve şoförler katıldı.

Bilgilendirme toplantısında okulların açılmasıyla öğrencilerin ulaşımını sağlayan okul taşıtları sürücülerine, trafik kuralları, çocukların güvenliği, uyulması gereken kurallar ve benzer konularda bilgi verildi.
Emniyet Müdürü Tapar, servis şoförlerinin, diğer sürücülere nazaran çok daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Durağan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Uğur ise toplantının önemine değinerek, "Servis şoförlerimizin hem bilgilerini tazelemek, kurallar hakkında bilgi vermek hem de onların sorunlarını gerek trafik yetkilisi, gerek milli eğitim müdürlüğü yetkilisinin dinlemesini ve sorunlarını yerinde çözmesini istedik. Bundan dolayı bu toplantının şoförlerimiz için çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Tabii bizim sorun ve sıkıntılarımız çok. Bunların çözülmesi için ne yapabiliriz, bununla uğraşıyoruz. Sorunlarımızın çözümü için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde sona erdi.

Editör: Vitrin Haber