Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu’nda  Namaz ve Hayat üst başlığı iki ayrı proje hayata geçirildi. Bunlardan biri olan "Babamla Camideyiz" isimli proje ile okulun komşu camisi olan çamlıca camisinde her Perşembe akşam namazında öğrenciler babalarıyla birlikte camiye gidiyor. Namazın ardından ise okul idaresi ve öğretmenlerin de katılımıyla okulda velilerle çay ve ikramlar eşliğinde sohbetler ediliyor. 

Projeye katılımın her geçen gün arttığını belirten Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Gündoğdu, projenin amacına ulaşıyor olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Gündoğdu; “Öğrencilerimizde namaz bilincinin oluşması ve namazın hayatın merkezine yerleştirilebilmesi açısından velilerimizin de katılımıyla birlikte kılınan namaz ve muhabbet gerçekten çok önemli. Bunun yanı sıra kurum kültürü oluşturma, okul aile birlikteliğini güçlendirme ve çocuklarımızın inançlı ve erdemli yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla böyle projelerin ayrı bir önemi var. İnşallah ilerleyen dönemlerde bu projelere devam edeceğiz” dedi. 

Projeden son derece memnun olduklarını ifade eden öğrenci velileri de böylesi anlamlı bir projeye imza atan okul yönetimine teşekkür etti. 
Proje ile öğrenciler, babalarıyla birlikte namaz kılmanın güzelliği yanında arkadaşlarıyla eğlenmenin de tadını çıkarttılar. 
Editör: Vitrin Haber