Geçtiğimiz günlerde Gerze’nin Atatürk Mahallesi Şenlik Caddesi güzergahında devam eden çalışmaları Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’da  yakından takip etmişti.

Bu doğrultuda gerçekleştirilen çalışmalarda Başkan Belovacıklı ile birlikte çalışmaların yerinde inceleyen Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk ekiplerin Atatürk Mahallesi’nde her sokağın yolunu tamamlamadan buradan ayrılmayacağını belirtmiş ve Muhtar Öztürk’te işçilere emeklerinin karşılığını vereceğini belirtmişti.

Hummalı bir şekilde süregelen çalışmalarda öğle vakti işçilere yemek daveti veren muhtar Öztürk, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın da konuk olduğu sofrada bir konuşma gerçekleştirdi. 
Öztürk yaptığı konuşmada;  “Belediye Başkanımızın söylediği üzere ekipler Atatürk Mahallesi’ni tamamlamadan çıkmayacaklar. Bu doğrultuda her zaman söylediğim gibi Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı’nın yanında en büyük destekçisi olmaya devam edeceğim. Mahalle ve muhtar olarak üzerimize ne düşüyorsa Belediyemize yardımcı olma konusunda hazırız. Bu doğrultuda da emeği geçen işçi kardeşlerimize böyle mütevazi bir sofra kurduk. Katılımlarından ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı’ya ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Gerçekleştirilen yemek davetinin ardından işe koyulan ekipler çalışmalarına ivedilikle devam ederken çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini belirtti.

 
Editör: Vitrin Haber