Gerze İlçe Müftülüğü personeli tarafından Sakarya İli Serdivan İlçesine atanan İlçe Müftüsü Ömer Yay için veda yemeği düzenlendi. 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilen Müftü atamaları neticesinde Gerze İlçe Müftüsü Ömer Yay Sakarya İli Serdivan İlçesine tayin olurken, Müftü Yay’dan boşalan kadroya Kastamonu İli Çatalzeytin İlçe Müftüsü Ali Işık atandı. Gerçekleşen atamanın ardından İlçe Müftülüğü personeli Gerze İlçe Müftüsü Ömer Yay için bir veda yemeği düzenledi.

Müftülük personelinin tam kadro katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, Diyanet Vakıf Sen Sinop İl Temsilcisi Ramazan Demirsöz, Gerze İlçe Temsilcisi Raif Koç, İmamlar ve Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Baş’ta hazır bulundu. Oldukça samimi bir ortamda yenilen yemeğin ardından Çağlayan köyü imamlarından Oktay Çakır'ın kuranı kerim tilavetiyle devam eden organizasyonda müftülük çalışanları artık aralarında konuk konumunda bulunan müftüleri Ömer Yay ile ilgili duygularını dile getirdiler. Son derece duygusal anların yaşandığı gecede bir veda konuşması yapan İlçe Müftüsü Ömer Yay, Gerze ilçesinin hayatında her zaman için büyük bir yere sahip olacağını söyledi. Yay; “Gerze'den çok güzel anılarla ayrılıyorum. Burada gördüğüm uyum ve işbirliğini her zaman özlemle hatırlayarak, yeni görev yerime taşımayı amaçladığımı belirtmek isterim. Siz değerli mesai arkadaşlarımın yaptığı bu gurur verici organizasyondan dolayı minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Burada kurulan dostlukların ilerleyen yıllarda da devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Editör: Vitrin Haber