Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan Durağan ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan, Boyabat İlçe Müftüsü İsa Sağlam ile birlikte Durağan İlçe esnaflarından Ömer Yurtseven’i işyerinde ziyaret etti.
Her fırsatta esnaf ziyaretlerini geçekleştirdiklerini belirten İl Müftüsü Mustafa Erkan Şunları söyledi " Görev ve sorumluluk bilinci ile herkese eşit hizmet anlayışında olduklarını ifade eden İl Müftüsü Erkan  “Yaptığımız esnaf ziyaretlerimizle, esnaflarımızın sorunlarını yerinde dinliyor, onlarla iletişim halinde olmanın hizmetlerimizin etkin ve verimliliği açısından daha yararlı olacağını düşünüyoruz. İmkan dahilinde esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunup, daha doğru ve sorunsuz işlerin olmasını hedefliyoruz. Ayrıca İlimizde son yıllarda çok ciddi bir gelişim ve ilerleme içerisindedir. Birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek, gerçekleştirilen çalışma ve girişimler, bu kalkınma ve ilerlemenin olumlu sonuçları olarak, halkımıza ve esnaflarımıza fayda sağlayacaktır” dedi. 

Ömer Yurtseven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu şekilde esnaf ziyaretlerinin son derece memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Ahilik bilinciyle çalışan esnafımızın kafasına takılan, helal-haram noktasındaki sorularını bire bir sorarak öğrenmesi son derece faydalıdır” diye konuştu. 

Editör: Vitrin Haber