2016 yılı içerisinde Okul ve Kulüp Takımlarında Türkiye üçüncülüğü, Yıldızlar Milli Takım seviyesinde Türkiye üçüncülüğü ve Gençler Milli Takım seviyesinde Türkiye birinciliği elde eden Ali Deniz Yılmaz Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.  

Kazandığı başarıların her sporcuya ve her Türk Vatandaşına kısmet olmayacağını belirten Başkan Belovacıklı; “Ali Deniz Yılmaz ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde Milli takım forması altında temsil etmeye devam ediyor. Bir sporcunun Milli Takım formasını terletmesi kadar kutsal bir şey olamaz. Kazandığı başarılarla da neden Milli Takım’ın vazgeçilmezi olduğunu kanıtlamış durumdadır. İlçemizden böyle bir yetenek çıktığı için çok şanslı olduğumuzu belirterek ailesine sonsuz teşekkür eder, Ali Deniz Yılmaz’a kariyerinde uzun ve başarılı yıllar dilerim” ifadelerini kullandı.

Milli Voleybolcu Ali Deniz Yılmaz’a Başkan Belovacıklı görüşmenin sonunda altın takdiminde bulunmasının ardından milli sporcunun kazandığı madalyaları ile birlikte Başkan Belovacıklı ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından ziyaret sona erdi
Editör: Vitrin Haber