İncelemelerin ardından Boyabat Belediyesi'nce düzenlenen iftar programına katılan Maviş, Sinop'un gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını söyledi.

Boyabat ilçesine yapılan yatırımların devam edeceğini ve takipçisi olacaklarını dile getiren Maviş, şunları söyledi:''Öncelikle belediye başkanımıza herkesi aynı sofrada bir araya getirdiği için ve ramazana yakışır bir mana ile, bir ruhla bir iklimle yaşattığı için teşekkür ediyorum. Bu akşam bu sofraya gelen bütün hemşehrilerimizi tebrik ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İnşallah her birimizi sevinçle, mutlulukla, güzellikle ramazan bayramına kavuşmayı nasip etsin inşallah.  Kur'an’ın inzal buyurduğu bu ayda kardeşliğimizin, dostluğumuzun, birliğimizin, beraberliğimizin nişanesi bulunan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun diyor, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum."

Konuşma sonrasında, iftar yemeğini karşılayan İş adamı Musa Karataş'a Sinop Valisi Hasan İpek tarafından plaket sunuldu.
İftar programı sonrasında Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncularının rol alıp sahnelediği ramazana özel olarak hazırlanan sahnede meddah, orta oyunu, Hacıvat ve Karagöz, Aşuk Maşuk, palyaço ve ilizyon gösterileri ile çeşitli yarışmalar yapıldı. 

 
Editör: Vitrin Haber