Milliyetçi Hareket Partisi 25 Eylül 2016 Pazar saat 18.00’de Uğur Mumcu Meydanındaki yeni Gerze İlçe Başkanlığı binasında Mazbata törenini gerçekleştirdi. Törene MHP İl Başkanı Ali Çakır, MHP Basın ve Yayın sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Emre Yıldız, MHP 2. İl Başkan Yardımcısı Fahri Ulusoy, Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Mazbata töreninde konuşma yapan İl Başkanı Ali Çakır, “Ülkemizin içinden geçmiş olduğu bu zor zamanlarda, ülkesine ihanet etmeyen, memleket meselelerinde sağduyuyu elden bırakmayan, işkence görüp yılmayan, ceza evlerine atılıp korkmayan, darağaçlarına çıkarılıp davasından vazgeçmeyen, gambazcılık yapmayan, dostlarını yarı yolda bırakmayan, vatana asla ve asla ihanet etmeyen, Vatan ve Millet söz konusu olduğunda gerisi teferruat diyen, başta liderimiz ve diğer ülkücü ağabeylerimizin izinden giderek, bu kutlu davayı ileri götürmenin çabasında olacağımın bilinmesini isterim. Bu vesileyle Gerze İlçe Başkanlığına atanan sevilen sayılan, ilçede birlik ve bütünlüğü sağlayacak partimizi şaha kaldıracak Mustafa Yoğurtçu’ya görevinde başarılar dilerim” dedi. 

Görevine yeni başlayan Gerze İlçe Başkanı Mustafa Yoğurtçu, “Son olaylarda daha iyi gördük ki, ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatmaya çalışan bedbahtlar gurubu, ülkemizde kaos ortamı yaratmak için ellerindeki tüm imkanları kullanmaktan, hatta ve hatta sivil halkımıza ateş etmekten çekinmeyerek, düşmanların bile yapamadığını yaparak, Meclisimizi bombalamayı göze aldılar. Ülkemizin bu hallere düşmemesi için bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olarak ülkemizi hak ettiği noktaya getirmek için el birliğiyle gece gündüz demeden çalışmamız gerekir.. Üstlenmiş olduğum bu kutlu görevin memleketimize, davamıza, teşkilat mensuplarımıza ve de şahsıma hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 
gerzegundemhaber.com

 
Editör: Vitrin Haber