Medeniyet Yolcuları Vakfı yöneticilerini İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı birlikte ağırladı.

Kalebağında yemekli toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, "İlçemize teşriflerinden ötürü değerli Belediye Başkanımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Rabbim birliğinizi daim etsin" dedi. 
Daha sonra söz alan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise yapmış olduğu konuşmasında, "Gerek sosyal, gerekse kültürel manada AK belediyeciliğin yüz aklarından olan değerli büyüğüm Sancaktepe Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem ve Medeniyet Yolcuları Vakfı yöneticilerine kadim şehir Boyabat'ımıza hoş geldiniz. Boyabat tarihte ipek yolu üzerinde olması ile ticaretin beşiği, tarihi ile kadim şehir medeniyeti ile örnek bir ilçedir. Bizim içinde önemli olan abad şehir Boyabat'ımız için kadirşinas olmaktır" diye konuştu.
Medeniyet Yolcuları Vakfı Kurucu Başkanı aynı zamanda Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem ise, vakfın hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Erdem, "Türkiye´nin bilgi toplumuna ulaşma hedefleri ışığında eğitim ve gençlik alanlarında ulusal ve uluslararası işbirliği gerçekleştiren, eğitim ve öğretime yetkin bir boyut kazandıran ve gençlerin donanımlı birer birey olmalarını sağlanmasına katkıda bulunan, ülkemizin kültürel değerlerinin yaygınlaştırılmasını sağlayan, çok yönlü bir kurum olmak' hedefi ile Sancaktepe Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje Genç Gelecek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´dan aldığı birincilik ödülü ile de büyük önem arz ediyor. Medeniyet Yolcuları ve Genç Gelecek Projesi kapsamında 250 eğitmen görev yaparken toplamda 2 bin 500 öğrenci çeşitli eğitim, kültür-sanat, spor ve bilimsel programlara tabi tutuluyor" dedi. 

Program Medeniyet Yolcuları Vakfı yöneticilerinin, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı makam ziyaretiyle son buldu.
Editör: Vitrin Haber