Sinop Valisi Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile birlikte Erfelek İlçesine gerçekleştirdikleri ziyarette, Erfelek ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelerek toplantı yaptılar. Erfelek Muhtarlar Derneğinde gerçekleştirilen toplantı, Erfelek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çayır Köyü Muhtarı Bahattin Bozkurt’un selamlama konuşmasıyla başladı. Bahattin Bozkurt Erfelek İlçesine Bağlı köylerin genel sıkıntıları hakkında Vali Hasan İpek'e ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’e bilgi sundu.

Vali Hasan İpek, Muhtarlarla tanışıp, talep ve sorunlarını tek tek dinledikten sonra bu talep ve sıkıntıların giderilmesi hususunda Sinop Valiliği olarak problemlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulması aşamasında yardımcı olunacağını söyledi. 
 
AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ise, muhtarlara İlimizin sorunlarının çözümü noktasında Sinop Milletvekili olarak Ankara’da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  
Muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından Erfelek İlçesi muhtarlarıyla yapılan toplantı sona erdi. 

Muhtarlar toplantısına AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Vali Hasan İpek’in yanı sıra, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Mehmet Yüzer, Erfelek Kaymakamı Adem Karadaş, Sinop İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, İl ve İlçe Kurum Müdürleri ve Siyasi Parti temsilcileri, Erfelek Muhtarlar Derneği Başkanı Bahattin Bozkurt ve muhtarlar katıldı.
Editör: Vitrin Haber