Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ilçede faaliyet gösteren futbol kulüplerinin yöneticileriyle bir araya gelerek Boyabat’ta futbolun dünü ve bugününü tartıştılar.  

Boyabat’ta Futbol branşında faaliyet gösteren 5 spor kulübüyle bir araya gelen Kaymakam Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçede futbolun ilerlemesi için yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Bir önceki sezon Boyabat’tan 1.Amatör Liginde hiçbir katılımın olmaması, önceki senelere göre İlçede tesis açığı olmamasına rağmen gözle görülür bir düşüş yaşandığının vurgulandığı toplantı iki saat sürdü. Kulüp temsilcilerinin tamamının yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Baturalp Eliçevik’in de hazır olduğu toplantıda spor kulüplerinin 2014-2015 sezonu hedefleri, eksikleri ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Polis evi salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Boyabat’ta kulüp yöneticilerinin talep ve önerilerini not alırken, futbolun tekrar ayağa kalkması adına spor kulüplerine çeşitli önerilerde bulundular. Toplantı sonunda 12 Ağustos 2014 tarihinde tekrar toplanılmak üzere toplantı sona erdirildi.

Editör: Vitrin Haber