Boyabat Belediyesi tarafından "Sağlığınız için her daim spor" sloganıyla başlatılan çalışma sonrasında Kolazçayı yolunda yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor.

Yürütülen çalışmaları ile ilgili bilgi veren Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Belediye olarak bizler şehrimizi iyi değil daha iyi yerlere getirmek için çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda Kolazçayı yolunda mükemmel bir ortamda yürüyüş yolları ve bisiklet yolları çalışmalarına başladık” dedi.

Kolazçayı yoluna yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Çakıcı; “Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Kolazçayında ıslah çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaya paralel olarak Kolazçayı yolunda başladığımız; yeşil alan, çocuk oyun alanları, araç yolu, elektrik direklerinin yenilenmesi, araç ve bisiklet parkları, bank, kamelya, piknik masaları, bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları da Fen İşleri ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde devam ediyor. Buradaki amacımız hem bu bölgedeki vatandaşlarımızın hem de çevre mahallelerden gelen vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir yaşam tarzına ulaşmalarını sağlamak" diye konuştu. 

Başkan Çakıcı, “Çalışmalarımıza kısa bir süre önce başladık. İnşallah çok uzatmadan da bir an önce bitirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Boyabatlı vatandaşlarımızın artık yürüyüş yapabilecekleri ve bisiklet sürebilecekleri Boyabat'a yakışır güzel bir alanları olacak” dedi. 
Editör: Vitrin Haber