Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, İlçede yaklaşık beş yıldır görev yapan ve Mersin (İçel) Bozyazı ilçesine atanan Kaymakam Suat Yıldız için veda yemeği verdi.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ün ev sahipliğinde Belediye Sosyal Tesisinde düzenlenen yemeğe; İlçe Kaymakamı Suat Yıldız, Türkeli Kaymakamı Gökhan Karaçay, Garnizon Komutanı Gürsel Keklik, Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yüksel Ateşoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Alpay, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Ergün, Siyasi parti ilçe temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşların idare amirleri, Ayancık ve Türkeli İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Veda yemeği sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ayhan Ergün,  Kaymakam Yıldız’a yeni görev yerinde başarılar diledi. Ergün; “Sayın Kaymakamımızı hüzünlü bir şekilde uğurluyoruz. Birlikte görev yaptığımız süre içinde tam bir uyum içinde çalıştık. Hizmet için görev süreleri içerisinde ilçemize her türlü desteği sağlayan sayın Kaymakamımıza her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı hem şahsım adına hem Ayancık adına teşekkür eder, bundan sonraki görevinde başarılar dilerim” dedi.
Ayancık’ın ve Ayancıklıların güzel şeyleri hak ettiğini dile getiren Kaymakam Suat Yıldız, “İlçeye hizmet etmek için bütün kurumlarla tam bir uyum içinde görev yapmaya çalıştık. Ayancık’ı bir aile olarak gördük. Vazifemizi yapmaya gayret ettik. Bu anlamda vedalaşmak değil, uzun yıllar görüşmek istiyoruz. İnşallah iyi vesilelerle görüşürüz. Sizleri bulunduğumuz yerde de ağırlamak isteriz. Ayancık’ da çok güzel bir yaşam hayatımız oldu.  Onuruma verilen veda yemeğini düzenleyen Belediye Başkanımıza ve davete icabet eden herkese teşekkür ederim. Allah’a emanet olun” dedi.

 Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Kaymakam Suat Yıldız’a ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden ötürü plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
 
Editör: Vitrin Haber