Türkeli Kaymakamı Gökhan Karaçay, ilçeye bağlı Düzler Köyü'nde yapımı devam eden parke çalışmalarını yerine inceledi. Karaçay, her köyün sosyal etkinliklerin yapılabileceği meydanlara kavuşturmayı amaçladıklarını söyledi.

İlçe Kaymakamı Gökhan Karaçay, ilçeye bağlı Düzler Köyü'nde yapımı devam eden parke çalışmalarını yerinde inceledi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Kaymakam Karaçay, amaçlarının her köye bir vatandaşların bir araya gelebilecekleri bir meydan yapmak olduğunu söyledi. Karaçay; “Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) bünyesinde Düzler Köyü Camii önünde 900 m2, Keş Köyü Camii'nde ise 500 m2 kilit parke taşı çalışması yapıldığını belirterek şunları söyledi; "Vatandaşlarımızın rahatça gezebilmeleri, sosyal etkinlikleri için kullanmaları adına şuan için Keş Köyü Camii önündeki parke çalışmaları tamamlanmış ve kullanıma sunulmuş durumda, Düzler Köyü camii önündeki çalışmalar ise devam etmektedir.
Hedefimiz, her köyün bir meydanı olması ve muhtarlarla birlikte köylerde yapılacak olan meydanların çeşitli etkinlikler için kullanılması. Düzler ve Keş köylerindeki yapılan çalışmalar bunun bir başlangıcıdır. Meydanlarımız, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansınlar" dedi. 
Editör: Vitrin Haber