Bölgede devam eden yatırımları da inceleyen Güney, daha sonra Gazideretabaklı köyünü ziyaret etti. 

Burada, köy meydanında vatandaşlara hitap eden Güney, Boyabat'ta ki görevi süresince kendisine destek veren bölge halkına teşekkür etti. 
Vatandaşlardan haklarını helal etmelerini isteyen Güney, sözlerini şöyle sürdürdü: "Boyabat'ta görev yapmak bizim için bir onurdu. Aynı zamanda ciddi tecrübe kazanmamıza vesile oldu. Boyabat insanı, yardımsever, sosyal kültürel bağları güçlü, vatanına milletine demokrasisine gönülden bağlı. Benim için Boyabat bu yönüyle hiçbir zaman unutamayacağım, güzel insanlarla tanıştığım ve çalışma fırsatı bulduğum bir yer. Asayiş noktasında son derece huzurlu bir ilçemiz. 
Bizler burada çalıştığımız hizmet yaptığımız süre içerisinde milletvekillerimiz, valilerimiz, değerli belediye başkanımız, il genel meclisi üyelerimiz, yerel siyasetçilerimiz, muhtarlarımız bizlere son derece güzel çalışma fırsatı ve ortamı sundular. Hepsine teşekkür ediyorum." 
Güney ayrıca Boyabat'ın devam eden yatırımların tamamlanmasıyla hak ettiği gelişme seviyesine ulaşacağına da inandığını sözlerine ekledi.

 
Editör: Vitrin Haber