Hatay Vali Yardımcılığına atanan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir'e veda yemeği düzenlendi. 

Boyabat Kalebağı Tesislerinde verilen yemeğe, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Boyabat Garnizon Komutanı Erdal Uçar,  Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Oğuzhan Sel, Adalet Komisyonu Başkanı Özlem Eren Bahadır, Cumhuriyet Savcısı Uğur Bahadır, Durağan Kaymakamı Davut Düzgün, Saraydüzü Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman,  Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, muhtarlar ve çeşitli kurum müdürleri katıldı.

Boyabat'a hizmet etmekten mutlu olduğunu belirten Bozdemir, "Boyabat'ta 12 Eylül 2012'de göreve başladım ve 12 Eylül 2014'de görevden ayrılıyorum. Tam 2 yıl oldu. Bu iki yıl boyunca Boyabat'a, Boyabat halkına, şehrine, köyüne hizmet etme şansına nail oldum. Bu açıdan memnuniyetimi, mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Tayinim çıktığı günden itibaren Boyabat halkından, mesai arkadaşlarımdan müthiş bir teveccüh görmüş bulunuyorum. Üzüntülerini belirtiyorlar. Aynı duyguları ben de paylaşıyorum ve Boyabat'tan gidiyor olmaktan ben de mutlu değilim. Sizler ne kadar üzgünseniz ben de o kadar üzgünüm" diye konuştu.
 AK Parti Sinop Milletvekili Ersoy ise "Boyabat'ımız için verdiği emeklere çok teşekkür ediyorum. Hem meslek hem özel yaşamında başarı ve sağlık diliyorum, huzur ve mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Vitrin Haber