Ayancık Fatih İlkokulu tarafından hayata geçirilen “Kardeş İlkokulumuz Gürsökü” projesi kapsamında toplanan yardımlar öğrencilere ulaştırıldı. 

Ayancık Fatih İlkokulu tarafından hayata geçirilen “Kardeş İlkokulumuz Gürsökü” projesinin ilk etabı proje ekibine mutluluk ve coşkuyu bir arada yaşattı. Proje koordinatörlüğünü Fatih ilkokulu sınıf öğretmeni Nilay Okuyucu ile Uzman Sınıf Öğretmeni Erhan Çelem’in yaptığı etkinlik, Okul Müdürü Ali Arslan'ın destekleriyle gerçekleşti.
 
Gerçekleştirilen proje hakkında bilgiler veren Uzman Sınıf Öğretmeni Erhan Çelem projedeki amacın öğrencilerdeki paylaşma duygusunun artırılması olduğunu ifade etti. Çelem; “Dostluk, arkadaşlık ve kardeşlik ilişkilerinin kurulduğu bu etkinlikle öğrencilerimize ’dayanışma, paylaşım ve toplumsal sorumluluk duygularını yaşatmayı ve kazandırmayı amaçladık. Öğrencilerimiz Gürsökü İlkokulu’ndaki arkadaşlarını köy okulunda ziyaret ettiler. Kardeş okul öğrencilerimize kırtasiye, hikaye kitapları, çanta, okul kıyafetleri ve günlük kıyafetler hediye edildi. Birlikte yenen öğle yemeğinin ardından sinema etkinliği ilgiyle izlendi. Okul bahçesinde oynanan oyunlardan sonra projemizin ikinci etabını Mayıs ayında gerçekleştirmek üzere, kardeş okul öğrencilerimizi Ayancık Fatih İlkokulu Bahar Şenlikleri’ne davet ederek, sözleştik” dedi.
 
Böylesi anlamlı bir etkinliğe imza atan proje ekibini tebrik eden Okul müdürü Ali Arslan, proje sayesinde kısıtlı imkanlarla neler yapılabileceğinin bir kez daha gözler önüne serildiğini belirtti. Arslan; “Kardeş Okulumuz Gürsökü” projemize destek olan, Seda Yekeler Eğitim Vakfı’na (YESEV), By Moment Konfeksiyon, Koçlar Gıda, Okul Aile Birliğimize, Fatih ilkokulu öğretmenlerimize, Velilerimize, Sevgili öğrencilerimize ve koordinatör öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber