Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili olarak Sinop’ta kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ilçede eğitimden, şehir çalışmalarına kadar yapılması planlanan çalışmaları hakkında görüşmeler yapmak üzere Sinop’ta kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Kılıçaslan, ilçenin gelişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Kılıçaslan; "Sinop İlimizde yaptığımız ziyaretler kapsamında Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger, Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Oğuzhan Kurt, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Ahmet Sulaoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Kenan Köylü ve DSİ 74. Şube Müdürümüz İlhan Dinç ile görüşmelerde bulunduk. Sn. Valimiz Yavuz Selim Köşger ile İlçemizin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında görüşmelerde bulunduk. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt ile Belediyemizin hazırlayarak il müdürlüğüne sunduğu projeler hakkında görüşmelerde bulunduk. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kenan Köylü ile Yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu inşaatı, Hayırsever iş adamımız Muharrem Gültekin'in bağışlamış olduğu arsanın takdim edilmesi ve İlçemizin eğitim öğretimi hakkında çeşitli görüşmelerde bulunduk. DSİ 74. Şube Müdürü İlhan Dinç ile de Kum Ocağı ile ilgili çalışmalar hakkında görüşmelerde bulunduk. Tüm görüşmelerimizde olumlu yaklaşımlar aldık. Ümit ediyorum ki Durağın ilçemiz ilerleyen günlerde önemli hizmetler ve değerli yatırımlar kazanacak"dedi.

Editör: Vitrin Haber