Sinop'ta düzenlenen 2 bin metre koşu müsabakalarına takım olarak katılarak ilde birincilik elde eden öğrencilere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makam odasında gerçekleşen törenle ödülleri verildi. Türkeli Gazi Mustafa Kemal Yatılı Bölge Ortaokulu, bir ayda ikinci kez il birinciliği başarısı elde etmiş oldu.

Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy, öğrencilerin başarılarında emeği geçen okul yöneticileri ve beden eğitimi öğretmenine teşekkür ederek, "Planlı ve düzenli çalışıldığı sürece, başarıların mutlak olacağı bir gerçektir. Öğrencilerimiz, ilde birincilik elde ederek bölgede de ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. İnşallah bölge yarışmalarında başarı sağlayacaklarına inanıyorum." dedi.

Gazi Mustafa Kemal Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Hasan Özdemir ise, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ferdi Balçık ise, zor imkanlarla antrenmanların gerçekleştiğini belirterek, "Zor imkanlarla yapıldığı halde güzel bir başarıya imza attılar. Spor anlamında başarılarla birlikte halkımızın spora bakışı da değişmiş oldu." dedi.
Öğrencilere ödülleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Beşaltı, Gazi Mustafa Kemal Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Hasan Özdemir ve Müdür Yardımcısı Muhammet Özcan takdim etti.
turkelihaber.com
Editör: Vitrin Haber