Bu tür hırsızlıkların çok sayıda olduğu ancak ihbar ve şikayet olmadığı ve vatandaşların bu tür hırsızlıklardan haberi olmadığından gerekli önlemleri almadığı sanılıyor. 
 
Edinilen bilgiye göre hırsızlar parkeden araçları gözetliyor, market, kasap alışverişi yaparak malzemelerini arabasına bırakan vatandaşların araçlarına yaklaşarak kendi araçlarıymış gibi araçtaki alışveriş malzemelerini alarak ortadan kayboluyorlar.

Yine aynı yöntemi kullanan kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar, 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü otomobilini Köprübaşı mevkiindeki Avcılar Kulübü binası arkasına parkeden Okçumehmetli Köyü'nden Mustafa E.  isimli vatandaşın alışveriş yaparak aracına bıraktığı gıda ve temizlik malzemeleriyle araçta bulunan brandayı alarak kayıplara karıştılar. Araç sahibi Mustafa E. isimli vatandaş polisi arayarak şikayetçi oldu.
Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araçta inceleme yaparak parmak izi aldılar. Vatandaşın çalınan malzemeleriyle de ilgili bilgi alan ekipler olayla ilgili soruşturma başlattılar.
 Arabası soyulan Mustafa E. isimli vatandaş aracının kapılarını kilitlediğini, ancak sağdaki kapıların açıldığını ve otomobilinden toplam bin lira değerinde malzemesinin çalındığını ifade etti.

boyabatsesi.com
 
Editör: Vitrin Haber