Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu ünlü Halk Müziği sanatçısı Kürşat’ın yaptığı “Gündüz Gece” televizyon programı Boyabat’ta çekimler yaptı.

Ünlü sinema ve televizyon program yönetmeni Zeynep Tor koordinatörlüğünde hazırlanan, Kanal 7’nin beğenilen programlarından “Gündüz Gece” ekibi geçtiğimiz hafta sonu Boyabat’ta çekimler yaptı. Sunuculuğunu Halk Müziği sanatçısı Kürşat’ın yaptığı program ekibi ilk olarak Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı ziyaret ederek Boyabat ilçesi hakkında bilgiler aldılar. Gündüz Gece program ekibine Boyabat Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Ceylan eşlik etti.

Tv programına Halk Eğitim Müdürlüğü Müzik Öğretmeni Ali Şahin ve Boyabat’ın Belkıs Akkalesi olarak bilinen yerel sanatçı Sıla Kargın da eşlik etti. Çekimler Boyabat Kalesi, Boyabat Tarihi Evleri, İlçeye bağlı Köprücek köyü, Kurusaray köyü, Bazalt vadisi ve Kalebağı Tesislerinde Boyabat yöresine ait sırık kebabı çekimleri ile son buldu.

Gündüz gece ekibi daha sonra Sinop merkezde yapılacak çekimler için ayrıldı. Kanal 7 de yayınlanan Gündüz Gece programı Boyabat çekimleri ileri bir tarihte Televizyondan yayınlanacağı bildirildi.
Editör: Vitrin Haber