Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ilçede belediyecilik hizmetlerinin daha sağlıklı yürütülmesi için gerçekleştirdikleri çalışmaları hakkında bilgi verdi. 2009 yılında göreve geldiği günden bu yana geçen 9 yıllık süre içerisinde istikrarlı bir şekilde halka hizmet etme çabası içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, bu sürede belediye bünyesinde birçok iyileştirmenin yapıldığını ifade etti. 

Bu yeniliklerin en önemlilerinden bir tanesinin belediye araç parkında yapılan iyileştirme olduğunu belirten Başkan Belovacıklı, Gerze Belediyesi’nde ki mevcut eskiyen ve artık hizmet görmeyen araçları yenileyerek 70 aracı halkın hizmetine sunduklarını söyledi. 

Cenaze taşıma aracından şehirlerarası cenaze nakil aracına, İtfaiyelerden çöp arabalarına kadar bütün araç filosunu baştan aşağı yenilediklerinin altını çizen Belovacıklı halka daha iyi hizmet verebilmek adına bu yeniliklere her zaman devam edeceklerini belirtti.

Başkan Belovacıklı hayata geçirdikleri projelerden sonuncusunun ise yenilenen ve büyüyen Destek Hizmetleri binası olduğunu sözlerine ekledi. 

Dışarıya ihtiyaç olmadan araç bakım ve onarımlarının Belediye bünyesinde yapılarak çözüme ulaştırılmasını amaçladıklarını söyleyen Başkan Belovacıklı; “Araç bakım ve onarımlarının Belediyemiz bünyesinde yaparak dışarıya verilecek olan paranın belediyemiz bünyesinde kalması amacıyla kapsamlı atölyesi bulunan Destek Hizmetlerini hizmete açıyoruz. Belediye personellerimizin  hem daha verimli çalışabilmeleri açısından hem de depo bakımından oldukça kullanışlı olan bina tamamlanıyor” dedi. 

GERZE’YE HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ
Destek Hizmetleri binasındaki çalışmaları il günden itibaren takip eden Başkan Belovacıklı,  Gerze’ye ve Gerzelilere hizmet vermenin gurur içinde olduklarını söyledi. 

EN BÜYÜK SORUN ARAÇ FİLOSUYDU
Gerze Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Gerze’yi marka ve modern şehirler kategorisine sokacağımızı söyledik diyen Belovacıklı sözlerine şöyle devam etti; “Gerze’nin en büyük problemlerinden birisi araç filosuydu. Eskiyen ve işlev görmeyen araçların yerine sıfır model araçlar alarak ve üzerine de yeni araçlar ekleyerek  70 adet araca sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gerze Belediyesi dışarıya borcu olmayan bir belediyecilik anlayışıyla yürütülmektedir. Vatandaşımıza hizmet etme adına yaptığımız bu yeniliklerin yanında alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla ilçemizi bambaşka seviyelere çıkarttık. Gerzeli olarak Gerzeliye hizmet etmek ben ve ekibim için gurur kaynağıdır”.

 
Editör: Vitrin Haber