Gerze Belediyesi ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde yol onarım ve yapım çalışmaları başlattı. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze’yi hakkettiği gibi modern ve marka bir şehir haline getirmek için durmaksızın çalıştıklarını söyledi. Belovacıklı; “Başlattığımız çalışmalar kapsamında Belediyemiz ekipleri son olarak ilçemiz Zenginler Sitesi ve Eski Karayolları karşısında çalışmalarına start verdiler. Zenginler Sitesi mevkiinde bina inşaatları sırasında çökmeler oluşan yolun tadilatına başlayan ekiplerimiz titizlik ile sürdürdüğü onarım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlamaktadır.

Ayrıca, ilçemiz Eski Karayolları karşısında da yol yapım çalışmalarına başlayan ekiplerimiz ilk olarak Bordür Taşı döşeme işlemlerini tamamladılar. Günümüz itibariyle düzledikleri zemin üzerine kilit parke taşı döşeyen ekiplerimiz ilçemizi modern görünüme kavuşturmak için aralıksız ve hassasiyet içerisinde çalışmalarına devam etmektedirler” dedi. 

Yürütülen özverili çalışmaları ile birlikte ilçede bozuk hiçbir yolun kalmayacağını sözlerine ekleyen Başkan Belovacıklı; “Yakın zamanda göreceğiz ki ilçemizde yolu bozuk olan ve çalışmanın olmadığı bir mahallemiz, sokağımız kalmayacaktır. Çalışmalarımız her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet etmek ve bir daha olumsuz hava koşullarında insanlarımızın mağduriyet yaşamalarını önlemek için projeler ve titizlik dahilinde devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımıza çalışmalarımızın sürdürüleceğini bildirir ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber