Gerze ilim yayma cemiyeti tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik “Sende Hayra Vesile Ol” isimli kermes açıldı. 

Gerze Yakup Ağa Konağında kurulan kermes açılışına; Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İlçe Müftüsü Ömer Yay, AK Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma ve yardımsever vatandaşlar katıldılar
Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan açılışta konuşan İlim Yayma Cemiyeti Gerze Şube Başkanı Enver Öz, açılışa katılan tüm konuklara teşekkür etti. Öz; “Kermesimizi burs verdiğimiz ve evlerde barındırdığımız başarılı ve yardıma muhtaç öğrencilerimizin eğitimlerine destek amaçlı düzenledik, hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi. Daha sonra söz alan İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, İlim yayma cemiyetlerinin önemime değindi. Bayraktar; “İlim Yayma Cemiyetleri, eğitime gönül veren ve katkı sunan vatandaşlarımız tarafından oluşturulmakta. Bu insanlarımız ülkenin her yerinde eğitime verdikleri desteklerle adlarından söz ettirmektedirler. Bu anlamda, yardımsever vatandaşlarımızın kermeste sunulan ürünlerden satın alarak bu anlamlı hizmete katkı sağlayacaklarına emin olduğumu belirtiyor, kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  dileğinde bulundu.

Kurdele kesilmesinin ardından protokol ve konuklar kermeste bulunan ürünlerin yer aldığı bölümleri gezdi. “Sende Hayra Vesile Ol” kermesinin 29 Ağustos tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Editör: Vitrin Haber