Sinop Üniversitesine Bağlı Sağlık Kültür Daire Başkanı Hümmet Duran Gerze MYO Öğrencileriyle bir araya geldi.

Gerze MYO Konferans salonunda gerçekleştirilen programa Sinop Üniversitesi Sağlık Kültür Daire Başkanı Hümmet Duran, Üniversite Konsey Başkanı Cihat Karademir, Gerze MYO Okul temsilcisi Rudolf Güler’in yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılışta konuşan Sağlık Kültür Daire Başkanı Hümmet Duran, Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya gelerek, onların talep ve isteklerini çözüme ulaştırmak için çalışacaklarını vurguladı.

Duran, Başkanlığımız bünyesinde yürütülen her türlü hizmet ve faaliyetin, etkin bir şekilde işlemesini amaçladıklarını belirterek, bu amaçla insan, para, teknoloji, araç-gereç ve malzeme gibi mevcut kaynakları sağlama noktasında çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

Öğrencilerin eğitim-öğretim sürecine paralel olarak bireysel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladıklarını da ifade eden Duran, öğrencilerin yaşam kalitelerini artırmaya yönelik çalışma ve hizmetlerin yanı sıra  bu hizmetleri sürekli geliştirip kalitesini arttırılmasının da temel görevleri olduğunu altını çizdi.

Duran, konuşmasının ardından Gerze MYO Öğrencilerinin talep ve isteklerini dinleyerek, çözüm bulma yolunda adım atılacağını kaydetti.
Ayrıca programa katılan Sinop Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Cihat Karademir ise, öğrenci konseyi yapı taşının, üniversite ve öğrenci arasında ki köprü vazifesi görmek olduğunu belirterek, talep edilen fikir ve düşüncelerin göz ardı edilmeyeceğini ifade etti.

Editör: Vitrin Haber