Gerze HEM judo takımı İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz eşliğinde Kaymakam Bayraktar’ı ziyaret eden Gerze HEM judo takımı çalışmaları hakkında kaymakam Bayraktar’a bilgiler verdiler. Ziyarette ayrıca eğitim ve spor yaşamlarına Trabzon ve Samsun illerinde devam eden ve bayram iznine gelen TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) sporcuları Duygu Topal ve Baran Akpınar’da TOHM çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Türkiye Judo Federasyonu tarafından Rize ilinde açılan sınavı başarı ile geçerek siyah kemer 1.Dan seviyesine yükselen 5 sporcuda desteklerinden dolayı Bayraktar’a teşekkür etti.
 Bayraktar 10 Ekim tarihinde Ankara’da açılacak Hakemlik sınavlarına katılacak Gerzeli sporcu Gamze Anıl Aydın’a da başarılar diledi.

Sporcularla uzun süre sohbet eden Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, spor yaşamlarını eğitim yaşamları ile orantılı bir şekilde geçirmeleri konusunda önerilerde bulundu. Kaymakam Bayraktar; “Eğitimlerinizi aksatmadan ahlaklı disiplinli bir şekilde yaptığınız çalışmalarınızın her zaman bir karşılığı olacaktır. Sportif başarılarınızın ötesinde kötü alışkanlıklardan uzak centilmenlik içerisinde yaptığınız aktiviteleriniz sizler ve içinde bulunduğunuz toplum için başlı başına zaten bir başarıdır” dedi. 

Editör: Vitrin Haber