Gerze Gençlik Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri kulübün profesyonel lige çıkma hakkı kazanan Erkek Voleybol Takımı’na destek için Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya makamında ziyarette bulundu.

Sezonu namağlup tamamlayıp lider olarak profesyonel lige çıkma hakkı kazanan voleybol takımı hakkında Başkan Belovacıklı’ya bilgi veren yönetim kurulu üyeleri Gerze’de spora,sporcuya çok önemli yatırımlar yapan Başkan Belovacıklı ile bilgi alışverişinde bulundular. 

Gerçekleştirilen sohbette prosedürlerden bahseden Başkan Belovacıklı sözlerine şöyle devam etti; “Sinop çevresindeki belediyeler arasında amatör sporlara en fazla destek veren tek belediyeyiz.Amatör spor  branşlarında sponsorlar çok büyük önem arzetmektedir. Sponsorların desteği olmadan başarı maalesef olanaksızlaşıyor. Kanunların gerektirdiği hükümlerce bizler Belediye Meclis Kararları ile her yıl bütçeden “0,002” binde iki amatör sporlara para ayırmaktayız”. 

Voleybol takımına ulaşım ve malzeme konusunda gerekli desteği vereceğini belirten Belovacıklı; “Bizler de sporcularımızı teşvik etmek amacıyla sponsorlardan yardım almaktayız.Sponsor konusunda da yardımcı olmaya çalışacağımı belirtmek isterim” dedi.

Karşılıklı bilgi alışverişinin yapılmasının ardından ziyaret sona erdi.
 
Editör: Vitrin Haber