Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Çankırı’da düzenlenen karate turnuvalara katılan sporcular Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı ziyaret etti.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Boyabat ilçesini temsilen Çankırı’da düzenlenen karate turnuvalarına katılan sporcular Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Katkılarından dolayı Başkan Çakıcı’ya teşekkür eden Karate İl çe Temsilcisi Hüseyin Akçaoğlu; “Bizlerin her zaman yanında olan bu turnuvaya katılmamızda en büyük katkıyı sağlayan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’ya ve Personeline çok teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği olmasaydı sporcularımız bu turnuvaya katılamayacak bu başarıları elde edemeyecektik” dedi.

Amatör spor branşlarına imkanlar dahilinde destek olarak, gençlerin gelişimine katkı sağlamaya özen gösterdiklerini belirten Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, belediye olarak daima sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.  Çakıcı; “ Genç kardeşlerimizin zamanlarını kendilerine faydalı bir şekilde geçirmeleri bizim en büyük arzumuz. Bu yönde de amatör spor branşlarının gelişmesine destekçi oluyoruz. Hangi branşta olursa olsun başarı elde ederek ilçemizin adını diğer kentlerde duyurmaları bizler içinde gurur verici. Sporcularımızın başarılarının devam edeceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber