Ayancık Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Ayancık Esnaf ve Sanatkarlar odasının ortaklaşa düzenlediği toplantıyla ilçe esnafının sorunları masaya yatırıldı.

Ayancık Kültür Merkezinde, Ayancık Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı öncülüğünde Ayancık Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Ayancık Esnaf ve Sanatkarlar odası tarafından düzenlenen Birlik Beraberlik Dayanışma ve İstişare Toplantısına, İlçe Kaymakamı Sayın Suat Yıldız, İlçe Belediye Başkanı Sayın Ayhan Ergün, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Ergün, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve esnaflar katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantı ilk olarak Ayancık Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlyas Özdemir’in konuşmasıyla başladı. Özdemir konuşmasında Ayancık’ta faaliyet gösteren odaya kayıtlı şoför esnafının başta ilçede oto park sorunu olmak üzere sıkıntılarını dile getirdi. Daha sonra kürsüye çıkan Ayancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Erhan Apul İlçe esnafının sıkıntılarını dile getirerek bir an önce çözüme kavuşmasını arzu ettiklerini söyledi. 

İlçe esnaflarının da söz alarak yaşadıkları sorunlarını dile getirdikleri toplantıda İlçe Kaymakamı Suat Yıldız ve İlçe Belediye Başkanı Sayın Ayhan Ergün kürsüye çıkarak kendilerine yöneltilen soruları yanıtladılar. Toplantı soru cevap bölümünün ardından son buldu.
Editör: Vitrin Haber