Boyabat için ayrı bir özelliğe sahip olan Erenlik Parkının eski ihtişamlı günlerine yeniden geri döneceğini, yapılacak olan "Seyir Kulesi" ile Erenlik Parkının ilçenin simgesi olacağını belirten Çakıcı, "Erenlik Parkı Seyir Kulesi projesi ile Boyabat'ın 360 derece izleneceğini, yapılacak kafeterya ile de hemşerilerimize hoşça vakit geçirebilecekleri yeni bir sosyal alanın kazandırılacağını" belirtti.

Boyabat genelinde rutin çalışmaların sürdüğünü buna ilave olarak dev projeleri hayata geçirmek için de gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Çakıcı, "Yaklaşık 2,5 Milyon TL. ye maliyetli Erenlik Parkı Seyir Kulesi Projemizin yapım ihalesini yaptık. Mart Ayı içerisinde çalışmalara başlayacak olan yüklenici firma ile sözleşme imzaladık. 7 bin 500m2’lik alanda ilçeye yakışır yeni bir sosyal tesis ve seyir kulesini ilçemize kazandıracağız. Seyir kulesi projesi kapsamında yapılacak olan kafeteryanın, sosyal tesis eksikliğini de büyük ölçüde azaltacağını kaydetti. 

Çakıcı; “Boyabat’ımızın çehresini değiştirecek dev projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bu projelerden bir tanesi de yıllardır kaderine terk edilmiş Erenlik Parkı. Bu parkı yeniden eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için seyir kulesi projemizi hayata geçiriyoruz, şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi.
Editör: Vitrin Haber