Ziyarette Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Alev Erenler ve Gerze MYO Müdür Yardımcısı/Öğretim Görevlisi Ahmet Karaoğlu, Başkan Belovacıklı’ya Gerze’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında memnuniyetlerini dile getirdiler.

Hoş ve samimi bir sohbetin gerçekleştiği görüşmede Başkan Belovacıklı 1 Eylül Perşembe günü Sinop Güç Birliği Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan 1.Uluslararası Gerze Mutluluk Festivali hakkında bilgiler verdi. Gerze’yi eski Şirin Gerze yapmak ve kültür sanat anlamında marka bir şehir haline getirmek için bu tip etkinliklerin öneminden bahseden Belovacıklı Gerze MYO Müdür Vekili Alev Erenler’i Festivale davet etti.

Gerze’de ki öğrencilerin kültür sanat anlamında ilçeye her zaman katkılarının olacağını belirten Belovacıklı, öğrencilerimizin kültür ve sanat anlamında faaliyetlere katılmalarının memnuniyet vereceğini söylerken, öğrencilerimize ihtiyaç duydukları her konuda yardımcı olacağını bir kez daha yineledi.

Görüşmenin sonunda Gerze MYO Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Alev Erenler Başkan Belovacıklı’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Belovacıklı’da; “Bizler de Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Alev Erenler’e yeni görevinde başarılar dileriz” dedi.
 
 
Editör: Vitrin Haber