Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan,  İller Bankası Samsun Bölge Müdürlüğü ekibi Elektrik Mühendisi Haluk Özer, İnşaat Mühendisi Gökhan Saraçoğlu, İnşaat Mühendisi Ceyhun Gebiç, Makine Mühendisi Orhan Yılmaz, Jeoloji Mühendisi Kasım Öztekeşin ve Belediye Çevre Mühendisi Sevil Aydınlı Matuk ile arazi tespit çalışması gerçekleştirdi.

Alt yapı sorunu olan bir ilçe istemediklerini söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, milyonluk yatırım gerektiren bu sorunu en kısa sürede halledeceklerini belirtti. Kılıçaslan; “İlçemizin kanayan yarası olan Altyapı için ihale sürecine gelindi. Kanalizasyon, Yağmur Suyu Kanalları ve Atık Su Arıtma Tesisi İnşaatı için ihale öncesi yetkililerle bir araya geldik ve arazi tespit çalışması gerçekleştirdik. 

Biz artık altyapısı olmayan bir ilçe olmak istemiyoruz. Altyapı işine girmek her siyasetçinin yapacağı iş değil. Milyonu yer altına gömüp altyapı çalışması yapınca yer üstünde bir eser görünmeyeceği için hiç bir iş yapmamış gibi görünebilir. Ama biz bu işe kesinlikle gireceğiz. Milyonluk yatırım olan bu en büyük sorunu çözeceğiz. Belediyemize sık sık kanalizasyon patlağı ihbarının gelmesi demek bu işin artık ötelenemeyeceğinin göstergesi demektir. İnşallah Durağan’ın altyapı sorununu ortadan kaldıracağız” dedi.
Editör: Vitrin Haber